ISTT-konferensen i Sydafrika

Publicerad: 20 april, 2018

Den 8-9 oktober arrangerar ISTT sin internationella konferens och utställning i NoDig för 36:e gången och i år står Kapstaden och Southafrica Society for Trenchless Technology (SASTT) för värdskapet.

Arrangemanget blir som vanligt ett tillfälle för alla som specielisterat sig på schaktfria metoder från hela världen att träffas och utbyta erfarenheter och delta i tekniska seminarier. Internationella leverantörer får också tillfälle att marknadsföra sina produkter.

Sydafrika har ett enormt program för nya infrastrukturinstallationer utöver den nuvarande och omfattande renoveringen och till detta kommer NoDig-metoder väl till pass.

Nyheter kommer att publiceras i Trenchless International, ISTT:s officiella publikation.

ISTT har också öppnat möjligheten att anmäla projekt för 2018 No-Dig Awards. Utmärkelserna erkänner excellens i den internationella Trenchless Technology-industrin och är ett tillfälle att prisa prestationer från den schaktfria industrin för det föregående året.

Anmälningar kan göras i fyra kategorier – akademisk forskarutbildning, avslutat trenchless-projekt, ny maskin inom verktyg, material, system eller teknik, samt student eller ung professionell rapport.

Kriterierna för pris omfattar innovation, genialitet, elegantskap eller nya tillvägagångssätt som bidragit till den globala utvecklingen av NoDig-teknik, miljöskydd eller social kostnadsminskning, kommersiellt och ekonomisk genomförbarhet och inverkan på ISTT-medlemmar och en bredare publik.

Under ISTT: s International No-Dig Sydafrika kommer vinnare att presenteras med utmärkelser, förutom att de ingår i Winter 2018-utgåvan av Trenchless International.

Läs mer