Teknikträffen breddas

Publicerad: 23 februari, 2023

Nu utökas innehållet i Teknikträffen 2023 till att förutom att fokusera på rörinspektion och spolning även ha med läckagekontroll i programmet. Breddningen innebär utökade möjligheter att träffas i ett större nätverk och hitta gemensamma frågeställningar att diskutera.

Inom SSTT samverkar dessa tre områden ofta och de tre arbetsgrupperna arbetar nära samman för att hitta synergier och unika möjligheter för kunskapsutbyten emellan kollegor, vilket kan leda till nya lösningar på olika frågor.

Årets tema för Teknikträffen är framtid, miljö och säkerhet med nyheter kring publikationer, framtidsfrågor där miljö ofta hamnar i fokus, eldrift av både fordon och utrustningar, utvecklingar och tekniknyheter, och sist men inte minst - alla bör vi sträva efter att få en säker arbetsdag så säkerhet kommer också vara i fokus.

Utbildande seminarier kommer att hållas löpande under dagarna i flera lokaler och du har själv möjlighet att välja deltagande på de föreläsningar som passar dina egna behov av ny kunskap bäst. Samtidigt arrangeras en jämfört med tidigare år utökad utställning där man kan passa på att ställa tekniska frågor till de experter som finns på plats. 

Teknikträffen kommer hållas på Scandic Infra City som ligger på Kanalvägen 10 i Bredden (Upplands Väsby) mellan Arlanda och Stockholm City.

Sista anmälningsdag för årets Teknikträff är 31 mars, mer information om Teknikträffen samt anmälan finns här:

https://www.stvf.se/tekniktraff-2023/

Ylva Sjönell