Tack Odd och välkommen Inger Anita!

Publicerad: 29 augusti, 2022

Inger Anita Merkesdal och Odd Borgestrand

Inger Anita Merkesdal och Odd Borgestrand

I Norge har Odd Borgestrand valt att dra sig tillbaka från uppdraget som journalist för SSTT för att unna sig lite mer lugn och ro som pensionär. I hans ställe kommer nu Inger Anita Merkesdal att skriva om allt intressant som händer inom schaktfritt i Norge.

Odd Borgestrand har i över 20 år varit aktiv i den norska VA-branschen som skribent för olika organisatiner, bland annat SSTT. När han nu väljer att dra ner på takten och avslutar uppdraget som norsk skribent för SSTT.se vill vi på redaktionen för SSTT passa på och tacka så mycket för allt fantastiskt jobb under alla de år han har skrivit artiklar för SSTT, så ett STORT VARMT TACK Odd!

I hans ställe kommer nu Inger Anita Merkesdal att vara den som bevakar VA-branschen, med fokus på schaktfritt, i Norge och vi på redaktionen hälsar henne mycket välkommen till oss. Vi ser fram emot ett mycket gott samarbete, något vi redan har inlett med stor glädje.

Vill ni veta mer om Inger Anita Merkesdal och hennes bakgrund så presenterar hon sig själv i en egen artikel här på SSTT.se, läs gärna den!

Ylva Sjönell