Teknikträffen arrangeras 10-11 februari 2021

Publicerad: 29 juni, 2020

Nästa års datum för Teknikträffen är nu klara och blir 10-11 februari 2021. Ny plats för arrangemanget blir nybyggda Scandinavian XPO Arlanda stad. Och förhoppningsvis blir det första gången som spolgruppen träffas förutom STVF och STLK.

Under första dagen kommer STVF och STLK att erbjuda separata seminarieprogram inriktade på respektive arbetsområde. Under den andra dagen blir det ett gemensamt program med föredrag som riktar sig till båda grupperna. 

Tema för årets utställning blir fastighet, spol, film, läckagekontroll och arbetsmiljö. Utställningen kan besökas i samtliga pauser under båda dagarna.

Förutom föredrag så blir det som traditionellt  tentamenstillfälle för rörinspektörer under första dagen. Dessutom arrangeras workshop för mark och fastighet.

En Paneldebatt står bland programpunkterna, som annars förstås är speciellt inriktade beroende på vad deltagarna arbetar med. Tekniknyheter är ett stående inslag som röner extra stort intresse (förstås), men det blir också juridik och praktiska erfarenheter av läcksökning och rörinspektioner.

Förhoppningen är dessutom att den nya intressegruppen för spolbil ska ha kommit så långt att man för första gången deltar på Teknikträffen.

För mer information och anmälan hänvisas till STVF hemsida.

Välkommen till Teknikträffen 10-11 februari 2021!

Jan Bjerkesjö