Vatten 2023 – SSTT med egna programpunkter

Publicerad: 13 juni, 2023

Som en samarbetspartner till den nya mässan Vatten2023 kommer SSTT att hålla i fyra egna programpunkter och bidra till en ökad kunskap om schaktfria tekniker inom VA. Anmäler man sig före den 1 juli får man 30 procents rabatt på konferensbiljetten.

Det ligger ett omfattande arbete bakom Vatten2023, inte minst inom SSTT som varit en aktiv partner under planeringsskedet.

-        Jag känner en stor stolthet över att alla arbetsgrupper inom SSTT har samarbetat under planeringen av mässan och enats om fyra mycket intressanta programpunkter där de delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter av olika schaktfria tekniker, säger Tomas Helenius, ordförande i SSTT och den svenska arbetsgruppen.

Vatten2023 är en arena för innovation, påverkan, inspiration och nya affärer och erbjuder en utställning med cirka 170 utställare. Här sammanförs forskare och politiker med vatten- och VA-branschens beslutsfattare, entreprenörer och kunder. Bland målgrupperna för mässan finns tjänstemän på kommuner och regioner, representanter från industrin, drifts- och underhållstekniker, VA-ingenjörer och många andra.

Fyra föreläsningar om schaktfritt

De fyra programpunkterna som SSTT ansvarar för är:

  • Planerat underhåll – trist men lönsamt
  • Varför auktoriserad rörinspektör?
  • Auktoriserad spoltekniker - framtidens yrke!
  • Är det möjligt att arbeta med läckagekontroll via AI samt med enkla medel?

SSTT’s föreläsningar kommer både att finnas med i konferensprogrammet och på de öppna scenerna i utställningslokalerna. Förutom egna föreläsningar kommer SSTT även att ha en mindre informationsmonter på mässan.

Många års arbete börjar ge skörd

Det kommer finnas två öppna scener, den ena är Stora scenen med fokus på kunskapshöjande seminarier och case med best practice/goda exempel från branschen och från berörda. Den andra är Innovationsscenen som har fokus på innovationer, nya lösningar, forskning & utveckling, det är även en arena för startups och andra aktörer som driver utveckling för branschen och industrin. Följ gärna de olika scenernas program, som kommer tas fram allt eftersom, så ni inte missar intressanta föredrag!

Att SSTT nu står som en av den nya mässans samarbetspartners är resultatet av många års arbete för att sprida information om de schaktfria teknikerna.

-        Det är verkligen roligt att se hur alla årens gedigna arbete nu äntligen börjar ge skörd. Att allt fler upptäcker fördelarna med de schaktfria teknikerna och de stora vinsterna de ger både ur ekonomiskt, miljö- och minimerad samhällspåverkansperspektiv. Som samarbetspartner till en stor mässa som Vatten 2023 får vi helt nya möjligheter att nå ut till fler och berätta om alla fördelar, konstaterar Tomas Helenius.

Boka tidigt-rabatt före 1 juli!

För alla intresserade har Vatten 2023 just nu ett specialerbjudande. De erbjuder ett Early Bird-pris på konferensbiljetten, om man köper en konferensbiljett innan 1 juli får man 30 procents rabatt. Så ta chansen att få tre dagars konferens på Vatten2023, med framtidsdiskussioner där man får ta del av visioner, strategier, affärsmodeller, keynote speakers och nätverkande med branschens beslutsfattare, till ett starkt rabatterat pris.

 

 

Ylva Sjönell