Missa inte NoDig 2022 på båten till Helsingfors

Publicerad: 25 april, 2022

SSTT’s årliga NoDig-konferens går i år av stapeln på eftermiddagen den 2 oktober. Den kommer ske på en båt till Finland i anslutning till ISTT’s No-Dig 2022-konferens i Helsingfors som hålls den 3-5 oktober.

SSTTs NoDig konferans är ett viktig arrangemang för NoDig branschen i Sverige och Norge, där vi gemensamt samlas för att dela kunskap och erfarenheter och även inspirerar varandra. Konferensen arrangeras normalt vart annat år i Sverige och vart annat år i Norge. I år är det Sveriges tur och då ISTT’s konferens just i år sker i Helsingfors såg vi en fantastisk möjlighet i att lägga SSTT’s konferens i anslutning till den.

Den unika möjligheten att kombinera SSTT’s egen konferens med ett deltagande i den internationella konferensen är en stor möjlighet till att både kunna ha spännande seminarier och diskussioner på den egna konferensen och sedan gemensamt, så många av SSTT’s medlemmar som möjligt, åka till Helsingfors för ISTT’s konferens.

Själva konferensen kommer äga rum på båten på väg över till Finland, den inleds på eftermiddagen och avslutas med en gemensam middag. Morgonen efter när man vaknar är man i Helsingfors och kan ansluta till ISTT’s No-Dig 2022. Det är ett unikt tillfälle för svenska och norska medlemmar då det är mycket sällan ISTT’s konferens hålls i norra Europa, närheten till Helsingfors gör därför den konferensen tillgänglig på ett helt annat sätt för SSTT’s medlemmar. Ju fler deltagare från SSTT desto mer nya kunskaper kan vi ta med hem till Skandinavien.

SSTT’s kansli vill uppmuntra alla medlemmar att anmäla sig till både SSTT’s och ISTT’s konferenser via SSTT’s webbplats, https://www.sstt.se/nodig2022/, för att inte missa möjligheten att kombinera SSTT’s konferens med ISTT. Diskussioner pågår också med ISTT om att alla svenska och norska deltagare ska kunna samlas på samma hotell, men bara om man anmäler sig via SSTT.

Anmälan kommer öppna inom kort då även programmet kommer presenteras mer i detalj, webbplatsen kommer därefter uppdateras kontinuerligt med all tillgänglig information.

 

Ylva Sjönell