JVAB fick utmärkelsen ”Sweden´s best managed companies”

Publicerad: 21 augusti, 2020

Ledningsgruppen med utmärkelsen.

Ledningsgruppen med utmärkelsen.

JVAB, Järfälla VA- & Byggentreprenad AB, har fått utmärkelsen 2020 Sweden’s Best Managed Companies, som delas ut av Deloitte i samarbete med Nasdaq. JVAB är ett av 18 företag som tilldelas kvalitetsutmärkelsen.

– Jag är otroligt stolt och glad över att JVAB får ta emot denna utmärkelse. Det är ett fint kvitto på att JVABs långsiktiga strategi är väl implementerad och når hela vägen ut till våra medarbetare vilket är precis vad som behövs för att lyckas bli lite bättre varje dag, även framåt, säger Fredric Kastevik, VD på JVAB.

Best Managed Companies
Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling.

– Framtida lönsamhet bygger på trygga interna processer. De här företagen har en tydlig vision och ett framåtlutat fokus. Ett sådant arbetssätt är givetvis extra viktigt i turbulenta tider, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Sweden’s Best Managed Companies.

Oberoende jury
Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte i samarbete med Nasdaq och i år delas utmärkelsen ut för andra gången. En oberoende jury har valt ut de 18 företag som får utmärkelsen i år.

– Årets företag visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa lönsam tillväxt. Deras framgångar är ett resultat av ett fokuserat arbete på att bygga starka team och kompetensutveckla inför framtiden, säger Håkan Sjögren, oberoende jurymedlem samt Managing Director och ansvarig för noteringar på Nasdaq i Stockholm.

JVAB