ISTT:s ordförande ny styrelseledamot i Johan Lundberg Oy

Publicerad: 14 maj, 2020

På bilden har Johan Lundberg Oys styrelse samlats för ett Teams möte.

På bilden har Johan Lundberg Oys styrelse samlats för ett Teams möte.

”Vi är mycket stolta över att få informera om att Jari Kaukonen har gått med i Johan Lundberg Oy:s styrelse.” Det skriver Johan Lundberg i ett pressmeddelande.

Jari är för närvarande ordförande för International Society for Trenchless Technology (ISTT) och har ägnat mycket av sin karriär åt No-Dig-teknologi i olika roller. ISTT har för närvarande 28 medlemsländer över hela världen.

- Lång erfarenhet som entreprenör och erfarenheter från olika stora finska konsultföretag har gett Jari ett enormt perspektiv för denna bransch, för att inte tala om hans stora kontaktnätverk i Finland och runt om i världen. Vi ser fram emot att arbeta med Jari för att förbättra våra erbjudanden och tjänster som specialistkonsulter inom schaktfri teknik”, säger Jukka Huusko, VD för Johan Lundberg Oy.

Jari är en av de allra första användarna av schaktfri teknik i Finland då han började som projektledare redan så tidigt som 1982.

- Mitt hjärta har alltid slagit för schaktfri teknik sedan jag först fick höra talas om den för nästan fyrtio år sedan. Jag ser fram emot vår gemensamma resa mot nya höjder inom schaktfri teknik med det ledande nordiska expertteamet inom schaktfritt. I vårt land skulle vi kunna utnyttja Johan Lundberg Oy:s expertis mycket mer och inte basera besluten på känsla när vi står inför de projekteringsutmaningar som ledningsbyggnad och ledningsförnyelse av kommunal infrastruktur innebär. Jag anser att alla ledningsprojekt bör undersöka möjligheten att utnyttja schaktfri teknik, som alltid är smartare, mer miljövänlig och nästan alltid billigare, säger Jari Kaukonen.

Jan Bjerkesjö