Anmälan till Teknikträffen öppen – rabatterbjudande!

Publicerad: 1 mars, 2024

Den 1 mars öppnar anmälan till Teknikträffen 2024 som går av stapeln den 9-10 oktober. Under två dagar erbjuds ett fullspäckat seminarieprogram med utbildande och utvecklande föreläsningar i parallella lokaler. I utställningslokalen kan man samtidigt diskutera intressant teknikutveckling med olika aktörer. Fram till 1 april får personliga medlemmar rabatterade priser.

Under förra årets träff samlades drygt 190 deltagare tillsammans med ett antal utställare som under de båda dagarna visade upp sin utrustning och svarade på frågor i utställningshallen. Då deltagarantalet stadigt gått upp så väntas ett ännu större deltagande till Teknikträffen i oktober.

Huvudarrangören bakom Teknikträffen är STVF och i samband med året träff kommer man att uppmärksamma att det är 35 år sedan som STVF bildades. Under dessa 35 år har kompetensnivån inom rörinspektion kvalitetssäkrats genom auktoriserade utbildningar och handböcker samtidigt som branschen stärkts betydligt.

-        En nyhet 2023 var att det arrangerades parallella seminarier i flera lokaler samtidigt under träffen, något som mottogs väldigt positivt, och så blir det även i höst. Det innebär att som deltagare bokar man själv fritt in sig på de pass som man önskar närvara på och skapar därigenom sitt ett eget schema, berättar Karin Lundwall Welin på SSTT’s kansli.

En annan nyhet förra året var att förutom STVF var även SPOL och STLK medarrangörer till träffen vilket de är även i år, det innebär att programmet innehåller tre områden som ofta kan mötas i vardagen.

Erbjudande till personliga medlemmar

Ett av SSTT’s viktigaste uppdrag som branschförening är att förmedla ny kunskap. Samtidigt vill vi även arbeta nära de som jobbar i branschen genom medlemskap med olika förmåner, det kan vara tillgång till teknisk dokumentation samt speciella erbjudanden vid event.

-        Inför årets Teknikträff vill vi premiera dig som är PERSONLIG medlem i SSTT genom att erbjuda boka tidigt rabatt. Erbjudandet gäller anmälningar som inkommer till och med den 1 april 2024

De rabatter som gäller kan man ta del av på Teknikträffens hemsida där även anmälan kan göras,  https://www.stvf.se/tekniktraff-2024/.

Frågor skickas till kontakt@sstt.se

 

 

Ylva Sjönell