Aarsleff stärker upp med ny affärsområdeschef

Publicerad: 24 november, 2020

Ann-Marie D’Amico. Foto Mattias Hamren.

Ann-Marie D’Amico. Foto Mattias Hamren.

Aarsleff Rörteknik rekryterar Ann-Marie D’Amico som affärsområdeschef för verksamhetsområdet fastighet. Ann-Marie D’Amico kommer närmast från Nynäshamns kommun, där hon hade rollen som VA-chef.

Hennes stora erfarenhet av ledande chefspositioner och utvecklingsarbete, inom såväl offentlig som privat verksamhet, ska nu driva och utveckla Aarsleffs arbete framåt inom området för relining i fastigheter.

– För mig står Aarsleff för kvalitet och kundfokus och jag ser fram emot att få utveckla vårt kunderbjudande. Vi har idag ett mycket välfungerande samarbete med några av de största fastighetsbolagen, som till exempel Stena Fastigheter och Svenska Bostäder. Nu tar vi sikte på ytterligare expansion i segmentet fastighetsbolag och kommuner i Mälardalen, säger Ann-Marie D’Amico, affärsområdeschef på Aarsleff Rörteknik.

Förutom stort fokus på affärsutveckling kommer Ann-Marie att vara en viktig pusselbit i Aarsleffs vision om att göra det möjligt för fler aktörer i branschen att förnya rör på ett tids- och kostnadseffektivt sätt. 

Med Ann-Marie som ny affärsområdeschef för verksamhetsområdet fastighet stärker vi bolaget och får in mer värdefull kompetens. Aarsleff är en del av en stor internationell koncern och i Sverige står vi inför en spännande tillväxtfas. Ann-Maries gedigna erfarenhet av affärsutveckling är ett mycket välkommet tillskott i vår fortsatta tillväxtresasäger Stefan Indahl, vd för Aarsleff Rörteknik i Sverige.

Läs mer

Aarsleff Rörteknik