Nya mässdatum klara för VA-mässan

Publicerad: 23 april, 2020

Det är nu klart med nya mässdatum för VA-mässan. Den 27 – 29 april 2021 träffas VA-branschen på Elmia i Jönköping.

VA-mässan har under flera år arrangerats i september månad vartannat år. I och med Covid-19 (Corona) pandemin och därmed framflyttningen av VA-mässan 2020 är behovet att utbyta erfarenheter och visa upp nyheter inom branschen stort.

– De viktiga VA-frågorna är här och nu, men med ett långsiktigt tänk och ansvar. Vi är måna om att det vi gör idag också ska fungera om 150 år, det är den utmaningen som branschen står inför. För mig handlar VA-mässan mycket om material, men det viktigaste är att följa de allmänna trenderna i branschen och göra en omvärldsbevakning. Mässan erbjuder en mycket bra kombination av detta, säger Thomas Bergholm, teknisk direktör, Jönköpings kommun

– De nya datumen för VA-mässan är framtagna i nära diskussion med branschen och våra partners.
Det finns ett stort behov och en vilja att träffas, diskutera nya erfarenheter och se nyheter. Därför kommer vi att träffas på Elmia redan den 27-29 april 2021. VA-mässan är en viktig mötesplats för branschen och vi kommer fortsätta att ha fokus på affärer, diskutera aktuella branschfrågor och lyfta innovationer. Tillsammans med utställare, besökare och partners skapar vi årets träffsäkraste mötesplats, säger Johanna Rahm projektledare för VA-mässan.

VA-mässan