RÖK 2020: strategiska framtidsfrågor. Inspiration och erfarenheter

Publicerad: 10 december, 2019

Tommy Giertz berättade vid RÖK 2019 om SVOA:s projekt med AI och han har stora förväntningar på teknikens framtid inom VA. Foto Jan Bjerkesjö

Tommy Giertz berättade vid RÖK 2019 om SVOA:s projekt med AI och han har stora förväntningar på teknikens framtid inom VA. Foto Jan Bjerkesjö

Svenskt Vatten inbjuder till det 10:e årets konferens om Rörnät & Klimat, 24 - 25 mars, 2020. Konferensen har etablerat sig som en stor mötesplats för några av våra viktigaste frågor inom Vatten i den urbana miljön – med omnejd.

Konferensen har en etablerad ram som vi kommer att följa även i år. Vi redovisar fronten på kunskapsläget i högaktuella frågor. Det kommer som vanligt att finnas goda möjligheter till informella diskussioner.

Årets teman

  • Framtidens VA och systemval inom rörnät
  • Digital framtid och smarta vattenmätare
  • Håller rören 100+?
  • Fixa utmaningen – Underhåll och Förnyelse
  • Asset Management
  • Skyfall och Dagvatten

Dag 1, den 24 mars, lyfter vi fram strategiska framtidsfrågor. Inspiration och erfarenheter kring systemval, digitalisering och kvalitet på rören vi gräver ned i backen och hur vi gör det.

Dag 2, den 25 mars, borrar djupare i heta ämnen som underhåll, förnyelse, skyfall och dagvatten. Förutom svenska erfarenheter från stora och små kommuner ges inspel från Norge.

Konferensdeltagare kan till självkostnad ställa ut i vår utställning. Nytt för i år är att utställningsplatserna kan bokas i förväg, om man önskar det. Antalet platser är begränsat så skynda att boka. 15 av 35 platser är redan bokade! Läs mer om det här!

Som tidigare ges även möjlighet att välja att endast deltaga en av dagarna.

Svenskt Vatten