VA-seminarium och branschdag 2020

27 februari, klockan 13:00 – 17:30
Luleå Tekniska Universitet

Den 27 februari är det dags för det årliga VA-seminariet på LTU. Årets tema är Vattenförsörjning. Seminariet och Branschdagen arrangeras i samarbete med VA-klustret Dag&Nät vid LTU och den nationella organisationen Svenskt Vatten. Seminariet äger rum kl 13.00-17.30. Under fikapausen finns möjlighet att prata och mingla runt bland företag och kommuner utanför lokalen (C305).

VA-seminariet anordnas för studenter som läser kursen VA-system på civilingenjörsprogrammen Naturresursteknik, Väg&Vatten samt det tvååriga programmet Samhällsbyggnad. Seminariet är även öppet för intresserade i VA-branschen (kostnadsfritt men anmälan behöver göras).

Efter seminariet är avslutat fortsätter kvällen med middagsbuffé för studenter, branschfolk och anställda på VA-teknik, LTU.

Anmälan till fika och middag meddelas senast måndag den 17 feb på: https://simplesignup.se/event/162828-va-seminarium-och-branschdag-paa-ltu

VA-seminariet kommer även att sändas via Zoom för alla som inte kan delta på plats. Join from PC, Mac, Linux, iOS or Android: https://ltu-se.zoom.us/j/658286105