Minimässa med tema Ledningsnät

7 november
Svenskt Vatten Ulvsunda

Stockholm Vatten och Avfall anordnar en minimässa den 7 november 2019 med temat: "Ledningsnät". Med detta tema inriktar vi oss på arbetsutrustning för personal som arbetar med nyanläggning eller drift och underhåll av ledningsnät, yrkeskläder och personlig skyddsutrustning, specialverktyg samt undersökningsutrustning.

Utställarna kommer att ställa ut de allra senaste innovationerna inom undersökningsutrustning, specialverktyg samt LTA-stationer och det kommer finnas möjlighet att prova yrkeskläder och personlig skyddsutrustning. I vanlig ordning bjuds det på lunch och fika i en inspirerande miljö.

Nytt för denna gång är att vi delar upp dagen i två block för att kunna ta emot så många besökare som möjligt. När du anmäler dig kommer du få välja när du vill komma under dagen. Det är viktigt att man kommer den tid man anmält sig till samt avanmäler sig om man får förhinder.
Block 1: 09:00 - 11:30
Block 2: 11:30 - 14:00

På Minimässans hemsida kommer utställarlistan löpande att uppdateras. Där hittar du även information om hur du hittar hit samt annan nödvändig information.